Meny
Kontor & lab

WashTec Nordcis AB

Grönkullen

517 81 Bollebygd

Kontakt via e-post: info[at]washtec-chemicals.com

Green Line

Tar vare på miljøet uten å gå på akkord med resultatet!

Alle Green Line-produkter innfrir de tøffe kravene som må til for å få bære Svanemerket. Miljøsaker er noe vi tar på alvor. Vi er stolte over å kunne presentere et komplett sortiment av svanemerkede produkter, alt fra avfettingsmidler til polervoks.

En smaksprøve på 4 av totalt 34 svanemerkede produkter. Det finnes noe for alle! Grønn kjemi for klassisk bilvask, manuell bilvask og vask av tyngre kjøretøy.

Tar Remover Forte:

En kraftig, svanemerket kaldavfetting

Skånsom mot miljøet, hensynsløs mot asfaltprikkene!

En aromatfri kaldavfetting som er biologisk nedbrytbar. Tar Remover Forte løser opp den tøffeste asfalten og tjæren om vinteren. Brukes til ekstra forvask for å fjerne de mest gjenstridige asfaltprikkene. Perfekt tilpasset vårt nordiske vaskeklima. Svanemerket.

Prewash Power:

Alkalisk lavtskummende høytrykkssjampo

Høykonsentrert alkalisk høytrykkssjampo. Brukes som foravfetting året rundt i automatiske og manuelle vaskeanlegg. Løser effektivt opp veismuss, trafikkfilm, fett, olje og salt. Svanemerket. Et produkt for deg som ønsker strålende resultater samtidig som som du tar vare på miljøet.

MicroTecs Ultra:

Mikroavfetting for kraftig vintervask

Høykonsentrert, lavtskummende mikroavfetting. Lavaromatisk formel som effektivt løser opp veismuss, salt, sot, trafikkfilm og lettere asfaltflekker. Brukes som foravfetting ved vintervask i automatiske bilvaskenalegg. Svanemerket. Et produkt for deg som ønsker strålende resultater samtidig som som du tar vare på miljøet.

WheelTecs Ultra:

Alkalisk felgrens

Kraftig rengjøringsmiddel for felger og hjulkapsler av lakkert aluminium, stål eller plast. Løser effektivt opp fett og inngrodd veismuss, veisalt, oksider og innbrent bremsestøv. Skal ikke brukes på lakkerte overflater eller magnesium. Svanemerket. Et produkt for deg som ønsker skinnende rene felger samtidig som du tar vare på miljøet.