Schließen
Kontor & lab

WashTec Nordcis AB

Grönkullen

517 81 Bollebygd

Kontakt via e-post: info@washtec-chemicals.com

Green Line

Tar vare på miljøet uten å gå på akkord med resultatet!

Alle Green Line-produkter innfrir de tøffe kravene som må til for å få bære Svanemerket. Miljøsaker er noe vi tar på alvor. Vi er stolte over å kunne presentere et komplett sortiment av svanemerkede produkter, alt fra avfettingsmidler til polervoks.

En smaksprøve på 4 av totalt 34 svanemerkede produkter. Det finnes noe for alle! Grønn kjemi for klassisk bilvask, manuell bilvask og vask av tyngre kjøretøy.

Tar Remover Forte:

En kraftig, svanemerket kaldavfetting

Skånsom mot miljøet, hensynsløs mot asfaltprikkene!

En aromatfri kaldavfetting som er biologisk nedbrytbar. Tar Remover Forte løser opp den tøffeste asfalten og tjæren om vinteren. Brukes til ekstra forvask for å fjerne de mest gjenstridige asfaltprikkene. Perfekt tilpasset vårt nordiske vaskeklima. Svanemerket.

 

Prewash Alkaline FX 320:

Effektiv alkalisk høytrykksjampo

Snill mot miljøet, tøff mot smussen!

Med denne alkaliske høytrykksjampoen fjernes effektivt veistøv, trafikkfilm, insekter, fett smuss og salt. Produktet er vannbasert, uten løsemidler og biologisk nedbrytbart.  Et produkt for deg som vil ha et strålende resultat samtidig som du tar vare på miljøet. Svanemerket.

Prewash Micro MX 240:

Perfekt foravfetting ved vintervask

To-i-ett-produkt for effektiv rengjøring!

Med denne høykonsentrerte mikroavfettingen drar du nytte av to produkter i ett – Prewash Alkaline og Asphalt Remover. Effektiv oppløsning av veistøv, trafikkfilm, sot, salt og lettere asfaltsmuss. Spesielt tilpasset det nordiske vaskeklimaet. Fremstilt av biologisk nedbrytbare råvarer. Setter både vaskeresultatet og miljøet i høysetet. Svanemerket.

Wheel Cleaner FX 375:

Skinnende rene felger, sommer som vinter

Tøff mot smussen, snill mot felgene og miljøet!

Effektiv rengjøring av felger og hjulkapsler. Fremstilt av nøye utvalgte råvarer for å løse opp fet og inngrodd smuss, veisalt, oksider og bremsestøv. Råvarene er dessuten 100 % biologisk nedbrytbare. Et produkt for deg som vil ha skinnende rene felger samtidig som du tar vare på miljøet. Svanemerket.

csm_Innovationen_wheeltecs_019fe3ae48.jpg