Meny
Kontor & lab

WashTec Nordcis AB

Grönkullen

517 81 Bollebygd

Kontakt via e-post: info[at]washtec-chemicals.com

Jet Line

Svanemerkede kjemikalier for manuelle vaskestasjoner

Vi har alt du trenger til din manuelle vaskestasjon, og alle produktene er svanemerket. Du finner disse i Jet Line-sortimentet. Med mange års erfaring i ryggen kan vi gi deg strålende vaskeresultater og enkel håndtering. De beste løsningene beskytter miljøet samtidig som de gir vaskeresultat av høyeste kvalitet. Det er hva vi kaller nyskapende!

Miljøvennlig. Enkel håndtering. Strålende Resultat!

Med Jet Line garanterer vi bilvask av høy kvalitet. Alle produkter er fremstilt av nøye utvalgte råvarer for best mulig resultat samtidig som de er biologisk nedbrytbare. Begynn med forvasken Prewash Power. Følg opp med den alkaliske skumvasken FoamClean Citrus. Deretter påfører du DryTecs Ultra for å gi lakken glans og gjøre den vannavstøtende. Prikken over i-en er den avsluttende lakkbeskyttelsen, SelfTecs Ultra, som gir en dyp glans og et beskyttende lag som blir sterkere for hver gang produktet påføres. Alle produktene er svanemerket.

Dine fordeler med Jet Line

Fornøyde kunder

Jet Line forener enkel håndtering og strålende resultat – to faktorer som kundene dine kommer til å sette pris på.

Miljø og kvalitet

Tar vare på miljøet uten å gå på akkord med resultatet! Miljø er i vinden, og kundene blir mer og mer miljøbevisste. Med Jet Line trenger ikke kundene dine å velge mellom miljø og høy kvalitet.